Servis

Zapošljavamo obučene, servisne tehničare. Od preventivnog održavanja do onih neočekivanih hitnih slučajeva, za vas smo ovdje 24 sata dnevno.

Nudimo brz i povoljan servis kosačica, traktora do najveće poljoprivredne i građevinske opreme u našoj trgovini ili na vašem radilištu.

Imamo programe redovnog održavanja u skladu sa preporučenim servisnim intervalima proizvođača , a s ciljem zadržavanja vaše opreme na vrhuncu efikasnosti. Programi preventivnog održavanja produžavaju životni vijek vaše opreme i smanjuju skupe popravke.

Naš tim je tu prilikom puštanja mašina u rad, da vam uradi pregled, servis i ugradnju dijelova i da se nađe tu kad vam je potrebno.

Servisni tehničari idu na redovne stručne obuke kako bi unaprijedili svoje vještine i kako bi mogli bolje odgovoriti vašim potrebama.

Rezervni dijelovi

Čak i najpouzdanija oprema katkad zatreba novi dio. Kompanija Deus Group je ponosna ponudom širokog izbora originalnih, rezervnih dijelova i pribora.

Ako traženi dio nemamo na lageru, naša služba će vam to pronaći.

Nazovite nas i razgovarajte sa osobljem našeg odeljenja za servis i rezervne dijelove kako biste utvrdili koje dijelove i dodatni pribor trebate. Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo.